Urmărește-ne

Mereu în mișcare, mereu responsabili

În fiecare zi ne concentrăm să oferim clienților noștri servicii complete și de calitate. Considerăm însă că, pe lângă obligațiile comerciale asumate, orice companie are o datorie socială de a contribui la reducerea impactului pe care activitățile derulate îl au asupra mediului înconjurător. Conștienți fiind de efectul nociv al schimbărilor climatice și preocupați de un viitor mai curat, ne-am alăturat eforturilor globale de scădere controlată a emisiilor de gaze cu efect de seră pe termen lung.

Având motto-ul “Mereu în mișcare, mereu responsabili”, Luscan Com a lansat un program de responsabilitate socială în parteneriat cu TDR Energy|Expert CO2 prin care s-a realizat neutralizarea amprentei de CO2 atât la nivel de companie, cât și la nivel de servicii, respectiv pentru transportul realizat cu 20 de camioane care fac parte din parcul nostru auto.

Printr-o metodologie de calcul care are la bază standardele privind managementul carbonului (ISO 14064, ISO 14067, ISO 14069, GHG Protocol), cu respectarea legislației naționale și internaționale din domeniul emisiilor de gaze cu efect de seră, s-a stabilit o amprentă de carbon de aproximativ 2140 tone CO2 emise pe parcursul anului 2015.

Neutralizarea valorii amprentei de carbon s-a făcut într-un mod transparent pentru Luscan Com, de către TDR Energy, partenerul nostru în managementul carbonului, prin susţinerea în mod direct a proiectului “Waste Heap Dismantling in Sverdlovsk District of Luhansk Region of Ukraine with the Aim of Reducing Greenhouse Gases Emissions into the Atmosphere”.

Acest proiect de tip Joint Implementation (JI) respectă cerințele prevăzute în Convenția Cadru a Națiunilor Unite asupra Schimbărilor Climatice (CCNUSC/UNFCCC) privind operarea, monitorizarea și raportarea emisiilor, permițând obținerea de beneficii reale și comensurabile asupra calității mediului, prin componenta de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră.

Prin certificarea „CO2 Neutral Company”, am devenit, dincolo de orice obligație legală, prima companie din domeniul nostru de activitate care și-a asumat și respectat angajamentul ferm de a-și anula emisiile de CO2.
Astfel, responsabilitatea pentru mediu a devenit misiunea și cartea noastră de vizită.

LUSCAN COM SRL
Cod unic de înregistrare: RO1148138
Nr. de ordine in registrul comerțului: J10/26/09.01.1992
Identificator Unic la Nivel European (EUID): ROONRC.J10/26/1992

Contact

Copyright © 2022 Luscan Com SRL