Urmărește-ne

Certificate Calitate

Certificate

S-a acordat o atenție deosebită implementarii standardelor de calitate, mediu, sanătate și securitate în muncă, firma fiind certificată conform SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015 si SR EN ISO 45001:2018 de către organismul AJA Europe, cu acreditare UKAS, recunoscut la nivel mondial. Controlul producției se realizează conform standardelor europene armonizate, specifice fiecărui tip de produs, detinând în acest sens certificate de conformitate emise de către organismul notificat SRAC CERT și ICECON. Pe baza acestor certificate, pentru toate produsele livrate emitem declarație de performanță cu marcaj CE. Suntem recunoscuți autorizați ca furnizor de produse de carieră și balastieră omologate și agrementate tehnic pentru construcția de căi ferate, de către AFER.

SC LUSCAN COM SRL a dezvoltat și implementat un Sistem de Management al Calității, Mediului, Sanătății și Securității în muncă pentru a demonstra capabilitatea organizației de a furniza în mod constant produse/servicii, care satisfac cerințele clientului și părților interesate, cu respect și grijă pentru mediu și pentru sanătatea și siguranța angajaților noștri, respectând cerințele legale și reglementate,  prin aplicarea eficace a principiului de îmbunătățirea continuă.

Obiectul de activitate al organizației constă în: “Transport rutier de mărfuri, exploatare din carieră, excavare din terasa râului, spălare, concasare, sortare și comercializare agregate minerale naturale”

LUSCAN COM SRL
Cod unic de înregistrare: RO1148138
Nr. de ordine in registrul comerțului: J10/26/09.01.1992
Identificator Unic la Nivel European (EUID): ROONRC.J10/26/1992

Contact

Copyright © 2022 Luscan Com SRL