Urmărește-ne

Transport Internațional

Despre transportul internațional

La nivel european

Din dorința de a ne extinde la nivel European, în 2016 a luat naștere departamentul de Transport Internațional.

 

Toate camioanele noastre sunt echipate cu sisteme telematice de urmărire prin GPS, pentru ca noi și clienții noștri să cunoaștem in orice moment, 24/7, informații despre poziția acestora.

Începând atunci cu numai 5 camioane, în prezent firma deține 74 de unități, folosite pentru a transporta o gamă largă de marfuri, astfel, camioanele noastre trag diferite tipuri de remorci:

  • platforme echipate cu prelate retractabile
  • bascule de 50mc
  • remorci tip Walkingfloor de 92 mc

Firma Luscan încurajează diversitatea și egalitatea între sexe, astfel încât la toate nivelurile companiei, personalul angajat este reprezentat atât de bărbați cât și de femei. Postul de șofer de camion nu face excepție de la această regulă. Firma noastră se mândrește să aibă conducatori auto profesioniști femei.

Grad minim al emisiilor de CO2

Preocupați de grija față de mediu, compania noastră a achiziționat de-a lungul timpului doar camioane noi, Volvo și Scania, capabile să respecte cele mai înalte standarde de poluare. Pentru a putea menține mereu un grad minim al emisiilor de CO2, camioanele sunt schimbate la fiecare 4 ani, fiind înlocuite cu altele noi și de ultima generație.

Luscan S.R.O.

Pentru a ne putea adapta cu ușurință la reglemetarile Pachetului de Mobilitate 2, a fost deschisă in anul 2021 firma de transport Luscan S.R.O. a cărei sediu se află în localitatea 370 01 Litvínovice din Republica Cehă (CUI: 140 84 708). În condițiile actuale ale pachetului de mobilitate, din cauza numărului foarte mare de transportatori români implicați în transportul internațional în Comunitatea Europeană, raportat la o piața foarte micî a marfurilor ce trebuie să intre și să iasă din România, majoritatea camioanelor românești vor trebui să se întoarcă și să plece fără marfă din România.

Prin mutarea camioanelor din departamentul de transport internațional pe noua firmă din Cehia, reușim reducem emisiile de CO2 cu 798.000 kg pe an, raportat la dimensiunea actuală a flotei noastre, emisii datorate întoarcerii camioanelor din Vestul Europei in România, la fiecare 8 săptămâni.

Luscan Spedition GmbH

În anul 2022 a fost deschisă la Viena casa de expediție Luscan Spedition GmbH pentru a facilita semnarea de contracte directe cu diferite companii europene care necesită servicii de transport premium, cu grijă față de mediu, așa cum firma Luscan ofera tuturor clienților noștri.

Firma noastră deține autorizații de transport de deșeuri și făină animală (toate cele 3 categorii) pentru toate țările europene.

Având o experiență vastă, de peste 30 de ani, în domeniul transportului, firma noastră este mereu pregatită să accepte noi provocari in acest domeniu, și nu numai, asigurand mereu servicii de cea mai înaltă calitate.

 

Luscan Spedition GmbH

  • VAT: ATU 781 07 424
  • Vorgartenstrasse 210/2/6, AT-1020 Wien
  • Tel: 0043 664 347 9936 /Fax: 004317203405
  • Email: stefan.tofanel@luscan-gmbh.at

Suntem, de asemenea, și dealeri Kraker în România.

https://www.krakertrailers.eu/en/dealers/

LUSCAN COM SRL
Cod unic de înregistrare: RO1148138
Nr. de ordine in registrul comerțului: J10/26/09.01.1992
Identificator Unic la Nivel European (EUID): ROONRC.J10/26/1992

Contact

Copyright © 2022 Luscan Com SRL