Urmărește-ne

Transport Național

transport național

Odată cu înființarea firmei în 1992, transportul a reprezentat activitatea de baza a companiei Luscan. În decursul celor 30 de ani, ne-am confruntat cu diferite aplicații de transport, acumulând o vastă experiență în acest domeniu.

În principal, firma s-a ocupat de transport de agregate pentru marile proiecte de construcții de infrastructură de transport din zona de sud, est și zona de vest a României. Țara noastră fiind într-o continuă dezvoltare din punctul de vedere al infrastructurii a facut ca firma noastră să transporte de-a lungul timpului zeci de milioane de tone de agregate, în principal pentru partenerii noștri precum Webuild, Colas, FCC, Strabag, Porr, Swietelsky și alți mari constructori de autostrazi, drumuri, poduri și căi ferate.

În prezent flota de transport național numără 130 de unități, urmând ca până la sfârșitul anului să suplimentăm până la 170 de unități. Toate ansamblele sunt formate din capete tractor + semiremorca basculabilă, și deservesc, în principal, transportului de agregate produse la balastierele si cariera firmei Luscan.

Acestea sunt locate în funcție de volumele transportate necesare pentru satisfacerea cerințelor contractelor aflate în derulare. În principal, camioanele sunt împărțite în două mari grupe, una ce deservește transportului de agregate pentru marile proiecte din vestul țării, a doua grupă ce deservește transportului de agregate pentru marile proiecte din sudul, estul și sud-estul țării.

Firma Luscan încurajează diversitatea și egalitatea între sexe, astfel încât la toate nivelurile companiei, personalul angajat este reprezentat atât de bărbați cât și de femei. Postul de șofer de camion nu face excepție de la această regulă. Firma noastră se mândrește să aibă conducatori auto profesioniști femei.

Flota noastră de transport național dispune de autocamioane noi achiziționate de la partenerii noștri stabili, precum Volvo, Scania si MAN. Din dorința de a oferi mereu servicii de cea mai mare calitate, periodic camioanele sunt inlocuite, la fiecare 4 ani, cu altele achiziționate noi.

Camioanele respectă cele mai înalte standarde confort, siguranță și emisii poluante reduse. Aplicând această politică, ne asigurăm că transportul efectuat de camioanele firmei Luscan, este făcut cu un consum scăzut de combustibil și un nivel minim al emisiilor de noxe.

Toate camioanele sunt echipate cu sisteme telematice de ultimă generație, lucru care facilitează gestionarea cu eficiență maximă a acestora. Planificarea transportului este stabiliă de către dispecerii noștri, care se asigură ca marfa să ajungă de fiecare dată la colaboratorii noștri, conform cerințelor acestora. Consumul de combustibil și emisiile de noxe sunt urmarite în detaliu de colegii noștri de la departamentul de fuel control, în acest fel fiind mereu siguri de

obținerea celor mai mici valori ale consumurilor de combustibil, cu cel mai scazut nivel de emisii de CO2.

Firma Luscan a reprezentat întotdeauna un exemplu de eficiență și seriozitate în toate domeniile practicate, și implicit și în transport, acest lucru determinând pe furnizorii noștri de camioane si echipamente să ne pună la dispoziție diferite mijloace de a testa cele mai noi produse ale acestora. 

Fiind mereu interesați de protecția mediului, în prezent, împreună cu partenerii noștri de la Volvo, am stabilit să testăm un camion electric, pentru a găsi aplicația ideală din domeniile noastre de transport, urmând ca pe viitor să luăm în considerare achiziția de camioane electrice cu impact zero asupra poluarii mediului.

Având o experiență vastă, de peste 30 de ani, în domeniul transportului, firma noastră este mereu pregatită să accepte noi provocari in acest domeniu, și nu numai, asigurand mereu servicii de cea mai înaltă calitate.

LUSCAN COM SRL
Cod unic de înregistrare: RO1148138
Nr. de ordine in registrul comerțului: J10/26/09.01.1992
Identificator Unic la Nivel European (EUID): ROONRC.J10/26/1992

Contact

Copyright © 2022 Luscan Com SRL